21 QERSHOR 2019 – ora 19:00

KONCERT RECITAL I SOLISTIT TË ANSAMBLIT POPULLOR TË KËNGËVE DHE VALLEVE – ARANIT HOXHA

Ne diten Nderkombetare te Muzikes, Orkestra e Ansamblit Popullor dhe solisti Aranit Hoxha behen bashke ne nje koncert. Me nje program te larmishem dhe te ngjeshur, me kryeveprat e muzikes popullore shqiptare ju ftojme ne sallen “Unesco” te Muzeut Historik Kombetar ne oren 19:00.

Sepse ne diten e muzikes duhet te festojme te gjithe dhe ku ka me mire se me muziken e bukur te tabanit tone popullor. Hyrja ne koncert eshte e lire, dhurata jone per te gjithe artedashesit e muzikes popullore.

 

Në program:

“Ma fal at’ buzeqeshje” 
(Solist Aranit Hoxha)
“Dallendyshja” 
(Solist Aranit Hoxha)
“Te desha me hakikat” 
(Solist Aranit Hoxha)
Kaba per violin dhe orkester popullore 
(Solist Alban Tahiri)
Fantazi per Fizarmonikë dhe orkestër popullore 
(Solist Vladimir Hasimi)
“N’bash zamani”
(Solist Aranit Hoxha)
“M’ka zan maraku”
(Solist Aranit Hoxha)
Valle per violin dhe orkester popullore
(Solist Flogert Shatraj)
“Per mu paska kene kismet”
(Solist Aranit Hoxha)
“Bishtalecat pale pale”
(Solist Aranit Hoxha)
Instrumentale per klarinete dhe orkester
(Solist Artan Shabani)
“Robi plaket kur do vete” 
(Solist Aranit Hoxha)
“Mosha e pjekurise” 
(Solist Aranit Hoxha)
“Arbereshes sime”
(Perpunuar per violin dhe orkester popullore, Solist Alban Tahiri)
“Margjelo” 
(Solist Aranit Hoxha)
“M’ka shku mendja me u fejue​”
(Solist Aranit Hoxha)