Video Promo

 

TKOBAP – Në Gjurmët e të Parëve Tanë – Video e plote e koncertit

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor çel sezonin artistik 2020/2021 të Ansamblit Popullor me koncertin “Në Gjurmët e të Parëve Tanë”. Ky koncert vjen në kuadër të Javës së Trashëgimisë Kulturore me repertor nga zona e Shqipërisë së Mesme. Në këtë koncert të parë të Ansamblit pas më shumë se 6 muajve larg skenës, do të performojnë para publikut Orkestra , Grupi i Valleve dhe Kori i Ansamblit Popullor, si dhe solistët Iris Bega, Artan Shabani, dhe Aranit Hoxha.

 

Në program:

Dueti i Tiranës

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Vallja e Shëngjergjit

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Trio e Shupalit

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Vallja e Fajës

Interpreton: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Kolazh i Shqipërisë së Mesme përpunuar nga Xhemal Laçi

Interpretojnë:

Kori i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Kolazh i Shqipërisë së Mesme përpunuar nga Lejla Agolli

Interpretojnë:

Kori i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Isha vetëm tuj mendu

Interpretojnë:

Iris Bega – Soliste

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Mu ke guri që bon xixa

Interpretojnë:

Iris Bega – Soliste

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Mu’ aty ke shtatë zymbylat

Interpretojnë:

Iris Bega – Soliste

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

– Me fytyrë të qeshur

Interpretojnë:

Aranit Hoxha – Solist

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Për nji mot e gjysëm viti

Interpretojnë:

Aranit Hoxha – Solist

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Orkestrale e Shqipërisë së Mesme

Interpretojnë:

Artan Shabani – Solist

Ekzekuton: Orkestra e Ansamblit Popullor

 

HYRJA E LIRË