#JAVAE🇦🇱 #28DHE29NENTOR 🔴⚫

Në kuadër të 28 dhe 29 nëntorit, nisim festimet në #JAVAEFLAMURIT me koncertin e Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore. Eja dhe ti nesër në orën 11:00 në sheshin përballë hyrjes së madhe të TKOBAP-së për të festuar, kënduar dhe kërcyer së bashku #kuqezi.  🇦🇱

Ju mirëpresim!