Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor shfaq premierën e baletit: “Annonciaton” dhe “La Stravaganza”. Dy balete të krijuara nga koreografi me famë botërore Angelin Prelocaj shfaqjen në dt 24 dhe 25 Shtator në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit. Prelocaj, i cili nuk do të jetë vetë i pranishëm ka qenë një ndër emrat e ftuar nga teatri për shfaqet pasuese të inagurimit. “Annonciaton” është premierë botërore e shfaqur për herë të parë në Shqipëri.

https://top-channel.tv/video/top-channel-dy-shfaqje-baleti-ne-tirane-te-krijuara-nga-koreografi-angjelin-prelocaj/