Të dashur miq,

Koncertin e Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore, “Trëndafilin kur ta dhashë” me krijimet më të bukura kushtuar dashurisë, shkëputur nga repertori i artë i trashëgimisë tonë popullore mund ta ndiqni #ONLINE në datat:

17,18,19 SHKURT – ORA 20:30
#LIVE FACEBOOK, YOUTUBE DHE WWW.TKOB.AGOV.AL