Teatri Kombëtar i Operës edhe Baletit çeli sezonin artistik me koncertin “Artistët e së ardhmes”. Drejtoresha Zana Çela, e cilëson si një ndër arritjet më të mëdha punësimin e të rinjve në këtë institucion

Në këtë periudhë të vështirë pandemie, që skenat operistike kudo në botë qëndrojnë kyçur, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit, çeli sezonin me koncertin “Artistët e së ardhmes” në ambientet e saporikonstruktuara.

Zana Çela e cilëson mbështetjen e këtyre të rinjve, si një projektet më të mëdha që ka realizuar gjatë detyrës së saj si drejtoreshë e TKOB-së

https://shqiptarja.com/lajm/te-rritesh-ne-opera-artistet-e-rinj-celin-sezonin-artistik