Të gjithëve na ka munguar një koncert live, kjo jo vetëm në Shqipëri por botërisht. Megjithatë Teatri i Operas dhe Baletit çeli sezonin këtë vit me premierën “Artistët e së ardhmes”…….

https://top-channel.tv/video/teatri-i-operas-nis-sezonin-premiera-me-shfaqjen-artistet-e-se-ardhmes/