Si lindi dhe u krijua “ Dua më shumë Shqipërinë” dhe për projektet e TKOBAP në kohën kur punojmë në shtëpi – Klejvis Saliaj në një lidhje direkte me Rudinën tregon për videon sensibilizuese nga solistët e TKOB.

https://www.facebook.com/ksaliaj/videos/10222780068074603/