“Dua më shume Shqipërinë”. Kanë gjetur një mënyrë artistëtët e Teatrit të Operas për të na sjellë një nga perlat e muzikës më të mirë shqiptare “Duam më shumë Shqipërinë”  dhe duke dashur më shumë Shqipërinë duam më shumë njëri –tjetrin në këto ditë të zymta që më shumë se kurrë të jemi pranë njëri –tjetrit. E vetmja gjë që kemi në dorë  është solidariteti me zemrër…….

https://www.youtube.com/watch?v=HAzbh5ectK4&feature=youtu.be