Një nga shfaqjet më të bukura të sezonit të shkuar të Teatrit të Operas dhe Baletit, “Lakuriqi i Natës” ka udhëtuar këtë fillim nëntor drejt Juglindjes së vendit.

Pikërisht në Korçë është shfaqur dje mbrëma në Teatrin “Çajupi” një nga kryeveprat e Johann Strauss, me regji dhe koreografi nga Renato Zanella, dirigjente Deniola Kuraja dhe artistët më në zë të Teatrit të Operas dhe Baletit.

Shfaqja ndërkohë çoi në qytetin e saj edhe veprën e stilistes Enada At’Nikolla krijuesin e veprës botërore!

http://bordo.al/2019/11/02/enada-atnikolla-kthehet-ne-vendlindje-si-stiliste-e-kryevepres-lakuriqi-i-nates/