Katër balerinat e njohura shqiptare, Rovena Shqevi, Loreta Bala, Elda Logo dhe Fjoralba Zere, janë të përzgjedhurat e koreografit të njohur shqiptar Angjelin Preljocaj, për t’u bërë pjesë e një masterclass-i një mujor, që do të zhvillohet në Francë.

http://top-channel.tv/video/pasi-u-perzgjodh-nga-koreografi-i-njohur-balerina-shqiptare-ja-pse-vajza-sdua-te-behet-si-une/