Rovena, Elda, Lori dhe Fiori do të udhëtojnë së shpejti në Francë, për tek Balet Preliocaj.

http://top-channel.tv/video/balerinet-e-preilocaj-zgjidhen-per-tu-bere-pjese-e-masterclass/