Bilbili i këngës popullore, Merita Halili vjen me një koncert recital pas më shumë se 20 vitesh mungesë.

Koncerti do të mbahet në datat 27 dhe 28 shtator në orën 19:00 në Pallatin e Kongreseve. Ky koncert është njoftuar nga

Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor njofton koncertin, ku shkruan:

“LULE T’BUKRA KA TIRONA”
KONCERT RECITAL I BILBILIT TE SHQIPERISE SE MESME
MERITA HALILI DHE ANSAMBLI POPULLOR

 

http://www.gsh.al/2019/09/02/lule-tbukra-ka-tirona-bilbili-merita-halili-rikthehet-ne-skene-pas-shume-se-20-vitesh-mungese/