Ajo do të japë një koncert recital të sajin, titulluar “Lule t’bukura ka Tirona”.

Këngë kjo që e bëri të njohur Meritën për publikun shqiptar.

Recitali do të jetë në bashkëpunim me Ansamblin Popullor dhe do të shfaqet në 27 dhe 28 shtator, ora 19:00 në Pallatin e Kongreseve.

 

https://www.newsbomb.al/rikthehet-merita-halili-ne-tirane-i-pari-koncert-recital-pas-20-vitesh-177120