Një homazh i operës franceze e shekullit XIX, muzikës së krijuar nga Jules Massenet, kompozitori kryesor francez i operas.  Muzika e tij admirohet për lirikën, sensualitetin, sentimentalizmin dhe aftësitë teatrale.

Me pjesëmarrjen e :

Solistë

Dorina Selimaj – Soprano

Ivana Hoxha – Mezzosoprano

Ingrid Pulizo – Piano

Të ftuar

Nikola Kondakçi – Violinë

Jona Cegrani – Violonçel

 

Në Program: 

G.Fauré “Après un rêve”
Interpretojne V/Cello Jona Cegrani

Piano Ingrid Pulizo

Ch.Gounod nga Opera Faust aria e “ Siebel”
Faites lui mes aveux
Mezzosoprano Ivana Hoxha

Piano Ingrid Pulizo

Ch.Gounod nga Opera Faust aria e “Margherita”
“Air des bijoux”
Soprano Dorina Selimaj

Piano Ingrid Pulizo

J.Massenet “Elegie”
V/cello Jona Cegrani

Piano Ingrid Pulizo

J.Massenet nga Opera  Werther aria e “ Sofie”
“Du gai soleile”
Soprano Dorina Selimaj

Piano Ingrid Pulizo

J.Massenet nga Opera  Werther arie e  “Charlotte”
“Va,Laisser couler mes larmes”
Mezzosoprano Ivana Hoxha

Piano Ingrid Pulizo

 

J.Massenet nga Opera Thais “Meditation”
Violine Nikola Kondakci

Piano Ingrid Pulizo

J.Massenet nga Opera Herodiades aria e “ Salome”
“Il est doux,il est bone”
Soprano Dorina Selimaj

Piano Ingrid Pulizo

A.Thomas nga Opera Mignon, arie e “Mignon”
“Conneise tu le peys”
Mezzosoprano Ivana Hoxha

Piano Ingrid Pulizo

J.Massenetnga Opera  Le Cid aria e “Chimene”
“Pleurez mes yeux”
Soprano Dorina Selimaj

Piano Ingrid Pulizo

C.Saint Saens nga Opera  Samson e Dalila aria e Dalila
“Mon couet s’ouvre a ta voix”
Mezzosoprano Ivana Hoxha

Piano Ingrid Pulizo

J.Offenbach nga Opera Les Contes d’Hofmann, dueti “Barcarolle”
“Belle nuit ô nuit d’amour…”
Soprano Dorina Selimaj
Mezzosoprano Ivana Hoxha

Piano Ingrid Pulizo