Në Program:

Alta Trinita beata – Anonymus italiano shek. XV 

Interpreton:Kori i TKOB

 

Madonna , mia pieta – nga Orlando Lasso

Interpreton: Kori i TKOB

 

Beko Zotin  – nga M. Ippolitoff- Ivanoff – shqiperuar nga S. Noli

Interpreton:Kori i TKOB

 

Magnum Mysterium – nga Francis Poulenc           

Interpreton:Kori i TKOB

 

Agnus Dei    – nga Egil Hovland                   

Koncert per fagot dhe kor A cappella

Interpreton: Orges Malaj  – Fagot, Kori i TKOB

 

W.A. Mozart – Coronation Mass 

Interpreton: Kori i TKOB

Soliste : Emiljana Palushaj,Laura Hoxha,Erlind Zeraliu,Bledi  Domi

Thanas Paskali – Pianist

Dritan Lumshi – Dirigjent

 

Hyrja e lirë!