Cikli i koncerteve Recitale – Solisike rivjen në këtë sezon artistik me premierën e parë në datën 28 shkurt – ora 19:00 në Muzeun Historik Kombëtar.

Me pjesët më përfaqësuese dhe ariet më të bukura nga kryeveprat e Puccini-t, bëhen bashkë solistët, kuarteti i harqeve të orkestrës së TKOB, solistët e rinj.

Në Program:

G.Puccini – Crisantemi

  • Elegji për kuartet harqesh

Gëzim Bulçari – Violinë

Nikola Kondakçi – Violinë

Flobens Zyma – Violë

Gëzim Hysi – Violonçel

 

G.Puccini – Nga opera “La Bohème”

  • Scena Mimì-Rodolfo

Sì, mi chiamano Mimì…O soave fanciulla…

Simona Karafili – Soprano

Armaldo Kllogjeri – Tenor

 

  • Scena Musetta:

“Quando m’en vo’…”

Ramona Tullumani – Soprano

 

G.Puccini – Nga opera “La Rondine”

  • Aria Magda

“Chi il bel sogno di Doretta”

Ramona Tullumani – Soprano

 

G.Puccini – Nga opera “La Bohème”

  • Scena Mimì:

“Donde lieta…”

Simona Karafili – Soprano

 

  • Scena Rodolfo-Marcello

“O Mimì, tu più non torni…”

Armaldo Kllogjeri – Tenor

Solen Alla – Bariton

 

  • Scena Colline:

“Vecchia zimarra…” 

Xhieldo Hyseni – Bas

 

  • Quartetto

“Dunque è proprio finita?…Addio, dolce svegliare alla mattina”

Ramona Tullumani – Soprano

Simona Karafili – Soprano

Armaldo Kllogjeri – Tenor

Solen Alla – Bariton

 

HYRJA E LIRË