Në pritje të Ditës Botërore të Operas, Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit ka kënaqësinë t’ju ftojë në një koncert që feston forcën dhe qëndrueshmërinë e natyrës njerëzore. Muzika është e nevojshme tani më shumë se kurrë për të ngritur shpirtrat dhe ne kemi zgjedhur muzikën e Beethoven pasi ajo mishëron mesazhin humanitar të vëllazërisë universale.

Dirigjent: Edmond Doko

Solist në Violinë: Gëzim Bulçari

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

 

 Program:

Ludwig van Beethoven – Romance No. 2 in F major, Op. 50

Dirigjent: Edmond Doko

Solist Violinë: Gëzim Bulçari

Ekzekuton: Orkestra e TKOBAP

***

Ludwig van Beethoven – Sonata quasi una fantasia op. 27 no. 2

(arr. për orkestër harqesh Jakub Kowalewski)

Dirigjent: Edmond Doko

Ekzekuton: Formacioni i harqeve

***

Ludwig van Beethoven – Symphony No. 1 in C major, Op. 21

  1. Adagio molto – Allegro con brio
  2. Andante cantabile con moto
  3. Minuetto: Allegro molto e vivace
  4. Adagio – Allegro molto e vivace

Dirigjent: Edmond Doko

Ekzekuton: Orkestra e TKOBAP

 

HYRJA NË KONCERT ËSHTË E LIRË

Për shkak të vendeve të kufizuara, ju lutem rezervoni në numrin 067 632 7313 ose duke na shkruar në rrjetet tona sociale, Facebook dhe Instagram.

Mbajtja e maskës është e detyrueshme gjatë gjithë koncertit!