Të dashur miq të TKOB,

Çmimi i biletës për çdo shfaqje të TKOBAP është 1000 lekë dhe i pa ndryshueshëm. Për çdo informacion shtesë në lidhje me vendodhjen e skenave ku ne zhvillojmë aktivitetet, oraret e biletarisë dhe fillimin e shitjes së biletave ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 0676327313 ose në e-mail tkobap.tirana@gmail.com. Gjithashtu ju mund të informoheni në kohë reale në mediat tona socale si Facebook apo Instagram.

Për tre shfaqjet në vijim:

  • Opera “Carmen” në 27,28,29 dhe 30 shtator në Pallatin e Kongreseve – Tiranë
    Biletat shiten në sportelin e Pallatit të Kongreseve në hyrjen e pasme të saj, ISH KQZ. Biletaria është e hapur nga ora 10:00 – 20:00 dhe bileta kushton 1000 lekë.
  • Opera “Carmen” në 5 dhe 6 tetor në teatrin “Andon Zako Ccajupi”- Korçë
    Biletat shiten në sportelin e teatrit “Andon Zako Cajupi”, përbri teatrit. Bileta kushton 1000 lekë dhe sporteli është i hapur nga ora 09:00 – 14:00 dhe 16:00 – 19:00.


Faleminderit!