Baleti “Zhizel”

In memoriam te Agron Aliaj

Kompozitor Adolphe Adam
Koreografi Jean Coralli&Jules Perrot

Trupa e Baletit
Ass/Koreograf: Enada Hoxha

Shiko më shumë
9/10/11 Nëntor Ora:19:00

Më shumë se sa një kalendar

“Stabat Mater” çel sezonin artistik të Teatrit të Operës dhe Baletit

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit nis sezonin artistik me një vepër elitare. TOB bën me dije se shfaqja “Stabat Mater” nga Antonin Dvorak do të jetë në skene “arTurbinës” dhe është një nga veprat më të famshme të tij dhe me shpirtëroret. E ftuar speciale në veprën e...
Lexo më tepër

Zana Çela: Këtë sezon kemi 141 aktivitete / 2 balete premier

Drejtoresha e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit Zana Çela prezantoi kalendarin artistik për muajit shtator-dhjetor. Në 141 aktivitete gjatë këtij sezoni nëntë prej tyre janë premiera në gjini të ndryshme. 2 në balet, “Zhizel”, si një rivënie historike në ndër të...
Lexo më tepër

Opera “Carmen”kurorëzon bashkëpunimin mes Teatrit të Shqipërisë e Serbisë

Opera “Carmen” konkretizon bashkëpunimin mes teatrit të Operas së Serbisë dhe atij të Tiranës. Dy drejtorët Zana Çela dhe Dejan Saviç premtuan se “Traviata” do jetë titulli tjetër i përbashkët mes artistëve shqiptarë dhe serbë, por ata mendojnë edhe për një produksion të...
Lexo më tepër

Lajmet e fundit

Zbuloni më shumë brenda zhanrit tuaj të preferuar

Bli në Opera.