OPERA ON-TOUR
“La Traviata” ne teatrin “Andon Zako Cajupi”, Korce
4 dhe 5 nentor – ora 19:00

Kryevepra e Verdit udheton drejt Korces, per te qene me prane publikut artedashes te ketij qyteti. “La Traviata”, ne 4 dhe 5 nentor – ora 19:00 në sallën e teatrit “Andon Zako Çajupi”.

Biletat shiten ne sportelin e teatrit “Andon Zako Cajupi” nga ora 09:00-20:00.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

travidu

Opera ON TOUR
4 dhe 5 nentor – ora 19:00
“La Traviata” ne teatrin “Andon Zako Cajupi”, Korce

TKOB udheton drejt Korces me operan “La Traviata” te Giuseppe Verdit, per te qene me afer publikut artdashes te ketij qyteti.

Biletat i gjeni ne sportelin e teatrit “Andon Zako Cajupi” cdo dite nga ora 09:00-20:00.

Ju mirepresim!

Shih në Facebook

TKOBAP sjell “La Traviata” në teatrin “Andon Zako Çajupi”, Korçë 4 dhe 5 nëntor