Nje tjeter super produksion.
Nje tjeter hap i madh.
Nje tjeter kast i ekselences shqiptare ne bote nderthurur me emra te medhenj te koreografise dhe regjisures nderkombetare dhe artistet me te mire shqiptar.

“Die Fledermaus” ne 31 Mars 1,2,3 Prill

Teatri qe nuk di te ndalet…

Shih në Facebook

TKOBAP sjell operetën “Die Fledermaus” në 31 Mars 1,2,3 Prill