ss1 ss2 ss3 ss4 ss5

Shqiperia flet per operan, baletin dhe Ansamblin Popullor.

TKOBAP ON TOUR

Ansambli Popullor i Kengeve dhe Valleve sapo eshte rikthyer nga Ferizaj ne Kosove. Me rastin e festimeve te 50-te vjetorit te krijimit te Ansamblit Popullor “Kastriotet” ne Ferizaj, Ansambli yne dhuroi nje program te ngjeshur te kengeve dhe valleve tona, krenaria e artit popullor shqiptar.

Shfaqjet ne skenat e Tiranes, Opera ON TOUR, Ansambli ON TOUR, Kalendari i “Edukimit Permes Artit” dhe se shpejti “Cikli i Koncerteve Recitale, Solistike”, bejne sot Shqiperine te flase dhe degjoje me shume per TKOB. Ky eshte vetem fillimi.

Teatri qe sdi te ndalet…

Shih në Facebook

TKOBAP ON TOUR, Ansambli Popullor i Këngëve dhe Valleve në Ferizaj