TKOB ON TOUR
Baleti “Monger” nga Barak Marshall
Ne 2 dhe 3 Mars – Ora 19:00
Ne teatrin “Andon Zako Cajupi” – Korce

Nje nga pjeset me te bukura te baletit modern, krijuar me mjeshteri nga koreografi izraelit me fame boterore, Barak Marshall. Pas suksesit ne Tirane dhe Fier, udheton drejt Korces. Trupa e baletit te TKOB sjell nje nga pjeset me ge bukura dance-teater, i cili nuk duhet humbur.

Biletat shiten ne sportelin e teatrit “Andon Zako Cajupi”.

Ju mirepresim!

Shih në Facebook

TKOB ON TOUR
Baleti “Monger” nga Barak Marshall
Ne 2 dhe 3 Mars – Ora 19:00
Ne teatrin “Andon Zako Cajupi” – Korcë

Një nga pjesët më të bukura të baletit modern, krijuar me mjeshtëri nga koreografi izraelit me famë botërore, Barak Marshall. Pas suksesit në Tiranë dhe Fier, udhëton drejt Korcës. Trupa e baletit të TKOB sjell një nga pjesët më të bukura dance-teatër, e cili nuk duhet humbur.

Biletat shiten në sportelin e teatrit “Andon Zako Cajupi” – Korçë.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

TKOB ON TOUR – Baleti “Monger” vjen në teatrin e Korçës në datat 2 dhe 3 mars 2018