Opera “Carmen”
30,31 janar dhe 1,2,3 shkurt
Ne Pallatin e Kongreseve – ora 19:00

Sot mberriti ne Tirane, Gheorghe Iancu – koreografi me fame nderkombetare, i cili i bashkohet stafit te operas “Carmen”. Gjate takimit ne zyren e Drejtoreshes se Pergjithshme te TKOB, Znj.Zana Cela, ai u shpreh mjaft i kenaqur per kete bashkepunim.

Mjeshtri Iancu do te jete koreografi i trupes se baletit te TKOB, per operan “Carmen”. Ai eshte nje nga emrat me te medhenj te koreografise Europiane, me nje karriere brilante e zhvilluar ne teatrot me te medha europin dhe boteror. Per dy vjet, nga vitit 2008 koreografi drejtoi trupen e baletit te Operas Shteterore te Bukureshtit.

Shih në Facebook

Sot gjatë një takimi të koreografit me famë ndërkombëtare Gheorghe Iancu në zyrën e Drejtoreshës së Përgjithshme të TKOB, Znj.Zana Cela