Sopranoja e re, Simona Karafili do të interpretojë në operan “Peshkatarët e Perlave” rolin e Leilës. Emocionet janë të mëdha duke qenë se ajo ngjitet për herë të parë në skenën e TKOB, me një rol solistik dhe kaq impenjativ.

Opera “Peshkatarët e Perlave”
22, 24, 25 shtator – ora 19:00
Në Pallatin e Kongreseve.

Biletat mund t’i gjeni në sportelin e Pallatit të Kongreseve prej orës 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.
Bileta kushton 1000 lekë.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

Sopranoja e re, Simona Karafili do të interpretojë në operan “Peshkatarët e Perlave” rolin e Leilës