Opera “Peshkataret e Perlave”
22,24,25 shtator – ora 19:00
NE PALLATIN E KONGRESEVE

Caner Akin është solist në Teatrin Nacional të Operas dhe Baletit të Turqisë. Ai vjen për herë në Shqipëri për të interpretuar në rolin e Nadir në operan “Peshkatarët e Perlave”.

Biletat shiten në sportelin e Pallatit te Kongreseve cdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00. Bileta kushton 1000 leke. Për rezervime dhe informacion telefononi në numrin e telefonit 042233225.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

Solisti Turk Caner Akin, vjen në rolin e Nadir në operan “Peshkatarët e Perlave”