Opera “Peshkataret e Perlave”
22,24,25 shtator – ora 19:00
NË PALLATIN E KONGRESEVE

Hrisimir Damyanov është solist në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit në Sofje. Ai vjen për herë të parë në Shqipëri për të interpretuar rolin e Nadir në operan “Peshkatarët e Perlave”.

Biletat shiten në sportelin e Pallatit te Kongreseve cdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00. Bileta kushton 1000 leke. Për rezervime dhe informacion telefononi në numrin e telefonit 042233225

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

Solisti Bullgar Hrisimir Damyanov vjen në rolin e Nadir në operan “Peshkatarët e Perlave”