Kalendari

Shtator 2016

4 shtator 2016

Koncert  “Për shenjterimin e Nënë Terezës”

Interpreton Kori Orkestra dhe Solistët M.Leka,Y.Gjini,A.Likaj, K.Kacani

16 Shtator 2016

 Koncert i TKOB  në Pezë

Interpreton Kori Orkestra dhe Solistët Y.Gjini, D.Selimaj

16 Shtator 2016

Koncert i AP në Pezë

Interpreton Orkestirna , grupi vokal dhe grupi i valleve

23, 24 Shtator 2016 ora 19.00

Baleti “Carmina Burana”

Koroegrafia: Youri Vamos

Muzika: Carl Orf

Interpreton: Trupa e baletit, kori, orchestra

 

Tetor 2016

2, 4, 6 Tetor 2016 ora 19.00

Opera “ Madamma Butterfly”

 Dirigjent : Edmond Doko

Regjizor Nikolin Gurakuqi

8, 9 Tetor 2016 ora 19.00

Baleti “ 4 Pieces”

Koreografia : Daniel Cardoso

Interpreton: Trupa e Baletit TKOBAP

13 Tetor 2016 ora 19.00

Koncert Simfonik “Alma Espanol”

Dirigjent: Ricardo Casero Garrigues,

Interpreton: Orkestra e TKOBAP, Soliste Abigeila Voshtina

14 Tetor 2016 ora 19.00

Koncert në Holl

“Litanies a la vierge noire” “Stabat Mater”

Dirigjent: Dritan Lumshi

Interpreton: Solistët E.Palushaj, Ivana HoxhaKori  femëror i TKOBAP

16 Tetor 2016 ora 19.00

Baleti “ Shake it Out”

Koreografia: Christian Ubl

Bashkëpunim me Ambasadën Franceze dhe Austriake

23, 25 Tetor 2016 ora 19.00

Opera “ Flauti Magjik”

Dirigjent: Pierre Pichler

Regjizor: Nikolin Gurakuqi

Bashkëpunim me Ambasadën Austriake

 

Nëntor 2016

1 Nëntor 2016 ora 19.00

Koncert në holl

“Tinguj Vjeshte”

Interpreton: Etrita Ibrahimi piano , Bledar Zajmi Violonçel

4, 5 Nëntor 2016 ora 19.00

Festivali Ndërkombëtar Operistik “Maria Kraja”

Interpreton: Soliste lirike nga vendi e bota, orkestra e TKOB

8 Nëntor 2016 ora 19.00

Koncet në holl

“Via Crucis”

Dirigjent: Dritan Lumshi,

Interpreton: Sh.Beka, E.Kastrati, O.Islami, E.Zeraliu, R.Qevani, I.Gaqi Kori i TKOBAP, piano Thanas Paskali

12,13 Nëntor 2016, ora 19.00

Baleti “ La Sylphide”

Koreografia . August Bournonville

Interpreton: Trupa e Baletit

19 Nëntor 2016 ora 19.00

Koncerti “Të pandarë për Shqipërinë”

Dirigjent:Edmond Doko

Regjizor: Nikolin Gurakuqi

Interpreton: Kori, orkestra, trupa e baletit dhe Ansambli Popullor i TKOBAP

25, 27, 28 Nëntor 2016 ora 19.00

Opera “ La Boheme”

Dirigjent: Salvadore Perccaciolo

Regjizor:Andrea de Manincor

29 Nëntor 2016 ora 19.00

Koncert “ Me Skenderbeun”

Dirigjent: Edmond Doko

Regjizor: Nikolin Gurakuqi

Interpreton: Kori, orkestra, trupa e baletit dhe Ansambli Popullor i TKOBAP

 

Dhjetor 2016

3 dhe  4 Dhjetor 2016 ora 19.00

Baleti “ Monger”

Koreografia: Barak Marshall

Interpreton: Trupa e Baletit

8 Dhjetor 2016 ora 19.00

Koncert për Nina Mulën

Katedralja e Shën Palit

Bashkëpunim Inva Mula e TKOBAP

Interpreton: I.Mula, I.Dragoti, K.Kacani, G.Tukici, J.Beshiri, orkestra e kori i TKOB

17,18,19,20 Dhjetor 2016 ora 19.00

Opera “ La Traviata”

Dirigjent: Dirigj:Ricardo Casero

Regjizor: Magdalena Fuchsherger

Video Artist: Aron Kitzig

23 Dhjetor 2016 ora  19.00

Koncert I AP “Trimat e Jutbines”

Premierë Absolute

Muzika e regjia G.Druga,

Koreograf.R.Çeliku, G.Kastrati,  J.Çurçija

Interpreton: Trupa e Ansamblit Popullor

28, 29 Dhjetor 2016 ora 19.00

Baleti Arrëthyesi”

Dirigjent Ricardo Casero

Koreograf: Enada Hoxha Gerd Vaso

Interpreton: Trupa e Baletit, Orkestra e TKOBAP