PShtator 2015

04 Shtator 2015, Ora 19.00

Koncert Simfonik
Weber Simfonia Nr.1 Do Maxhior

Max Bruch, Koncert për violinë dhe orkestër, Nr 1, Op 26
Solist: Gëzim Bulcari
Dirigjent: E.Doko

05 Shtator 2015, Ora 19.00
Koncert i Ansamblit Popullor në Holl “Jehona e Festivaleve”

06 Shtator 2015, Ora 19.00
Mbrëmje GALA
Regjizor: Nikolin Gurakuqi
Dirigjent: Edmond Doko

14,16,18,20 shtator 2015, Ora 19.00
Opera “Don Giovanni”
W.A.Mozart
Dirigjent Paolo Carbone
Regjizor:M.Bauduin

26 Shator 2015, Ora 19.00
Koncert Simfonik
Simfonia «Bota e Re » Dvorak
Beethoven Tripli
Solistë:Luca Franzetti,Merita Rexha,Abigeila Voshtina
Dirigjent :Dejan Savic
Tetor 2015

03, 04, 07, 08 Tetor 2015, Ora 19.00
PREMIERE BALETI
“Carmina Burana”
Koreografia: Youri Vamos
Muzika: Carl Orff
Dirigjent: Desar Sulejmani
Interpretojne: Orkestra,Kori dheTrupa e Baletit të TKOB

09 Tetor 2015, Ora 19.00

EDUKIMI PERMES ARTIT

Perralla Hirushja

05 Tetor 2015, Ora 19.00
Koncert Recital në Holl
Interpretojnë:Ingrid Pulizo (piano) Reksi Sata (soprano)

06 Tetor 2015, Ora 19.00
Koncert Premierë i Ansamblit Popullor
“Mjeshtri”
Me krijimtarinë koreografike të mjeshtrit P.Kanaci

10 Tetor 2015,Ora 19:00
Koncert në Holl
Rachmaninov e Tchaikovsky
Soliste: Sonila Baboci

12,13 Tetor 2015,Ora 19:00
Baleti “Fado”
Koreografia: Daniel Cardoso
Interpreton: Trupa e Baletit te TKOB

13-18 Tetor 2015

Kurs Specializimi
Date 17 Tetor 2015, Ora 19.00 Koncert ne holl i pjesemarresve ne kurs

Date 18 Tetor 2015, Ora 19.00 Koncert i pjesemarresve ne skenen e madhe te TKOB

16 Tetor 2015, Ora 12.00
Edukimi përmes Artit
Ansambli Popullor

16 Tetor 2015, Ora 19.00
Koncert
Flaka Goranci dhe Ansambli Dielli

21 Tetor 2015, Ora 19.00

EDUKIMI PERMES ARTIT

22, 24 Tetor 2015, Ora 19.00
Opera “Pagliacci” R.Leoncavallo
Dirigjent: Orazio Baronello
Regjizor: Inva Mula

30,31 Tetor 2015, Ora 19.00
Festivali Operistik
“Marie Kraja”

Nëntor 2015

04 Nëntor 2015, Ora 19.00

EDUKIMI PERMES ARTIT

07, 08, 09 Nëntor 2015, Ora 19.00
PREMIERE BALETI
“Le Noces”
Koreografia: Angelin Preljocaj
Muzika: Igor Stravinsky
Interpreton:Trupa e Baletit TKOB

10 Nëntor 2015, Ora 19:00
Koncert në Kishën Ortodokse
( Bashkëpunim )

10 Nëntor 2015, Ora 19:00
Koncert në Holl
Koncert me muzike Polake dhe Shqiptare

14 Nëntor 2015, Ora 19.00

EDUKIMI PERMES ARTIT

15,16 Nëntor 2015, Ora 19.00
Baleti “La Sylphide”
Koreografia: Ilir Kerni
Muzika: Herman Lovenskiold
Dirigjent: Francesco Di Mauro
Interpreton: Trupa e Baletit të TKOB

19 Nëntor 2015, Ora 19:00
Koncert në Holl
Liza Zaloshnja

20 Nëntor 2015, Ora 19:00
Bashkepunim me RTSH

Kori i TKOBAP, Solist: Armando Likaj

21, 22 Nëntor 2015, Ora 19.00
Baleti “Coppelia & La Stravaganza”
Koreografia: Ilir Kerni & Angelin Preljocaj
Muzika: Leo Delibes
Interpreton: Trupa e Baletit të TKOB

22 Nëntor 2015, Ora 12.00

Koncert në Manastir në kuadër të festimeve të Ditës së Alfabetit,

Kongresi i Manastirit

24 Nëntor 2015, Ora 12.00
Edukimi përmes Artit
Ansambli Popullor

25 Nëntor 2015, Ora 12.00
Koncert ne Holl

Solistet: Shpresa Beka, Vikena Kamenica, Sidrit Bejleri

26-28 Nëntor 2015

Baleti “No Commeco”Düsseldorf, Gjermani

Koreografia: Daniel Cardoso

Interpretojnë: Solistët e TKOB

28 Nëntor 2015, Ora 19.00
Koncert Premierë i Ansamblit Popullor “Rruga e gjatë e historisë”

29 Nëntor 2015, Ora 19.00

EDUKIMI PERMES ARTIT

në kuadër të festimeve për “Natën e Bardhë”

Përralla “Hirushja” në Teatrin e Kukullave

Dirigjent:E.Doko

29 Nëntor 2015, Ora 19.00
Krijimtaria e Luftës së Dytë Botërore

30 Nëntor 2015, Ora 19.00
Koncert ne Holl

Ne klaviçembalo: Ardita Bufaj

15 Dhjetor 2015, Ora 19.00

Bizet, Liszt, Franck

Soliste: Miranda Deliallisi (piano)

Orkestra Simfonike e TKOB

Dirigjent: Lionel Stoleru

19,22 dhe 24 Dhjetor 2015, Ora 19.00
Opera “La Boheme” G. Puccini
As/Regjizor: Ada Gurra

23 Dhjetor 2015, Ora 19.00
Koncert i Muzikes se Dhomes
Orkestra e Dhomes se TKOBAP  Dirigjent: Angelo Gabrielli

28, 29 dhe 30 Dhjetor 2015, Ora 19.00
Carmina Burana, Balet nga Youri Vamos

Muzika: Carl Orff
Orkestra, Kori dhe Trupa e Baletit te TKOBAP

  Dirigjent: Elda Laro

02-14 Dhjetor 2015, Ora 19.00
Trupa e Baletit të TKOB Turne në Itali, 7 shfaqje
Baleti “Coppelia&La Stravaganza”
Koreografia: Ilir Kerni&Angelin Preljocaj
Baleti “La Sylphide”
Koreografia: Ilir Kerni