Rikthehet me shkelqimin e dikurshem, suksesi nderkombetar i Ansamblit Popullor te Kengeve dhe Valleve.

Ne teatrin kombetar te Kroacise ne Zagreb, publiku kroat u mahnit me ritmet dhe melodite e folklorit tone.

“Jeni te jashtezakonshem me gjithe kete energji intepretative, qe emetuat mes nesh,” – vleresime te tilla shoqeruan mbremjen koncertale te Ansamblit tone ne Kroaci.

Shih në Facebook

Rikthehet me shkëlqimin e dikurshëm, suksesi ndërkombëtar i Ansamblit Popullor të Këngëve dhe Valleve