prova1

Filloi prova gjenerale e baletit “Liqeni i Mjellmave” në Pallatin e Kongreseve. Emocionet po ndihen tek artistët tanë.

Baleti “Liqeni i Mjellmave” datë 14,15,16 prill ora 19.00. Biletat shiten ne sportelin e Pallatit te Kongreseve çdo ditë nga ora 10:00 – 20:00 dhe on-line në www.myticket.al

Shih në Facebook

prova2

Po ndodh tani në Pallatin e Kongreseve :Prova gjenerale e baletit “Liqeni i Mjellmave” akti i II

Shih në Facebook

prova3

Trupa e baletit gjate proves gjenerale te baletit “Liqeni i Mjellmave” akti i III

Shih në Facebook

prova4

Po ndodh tani ne Pallatin e Kongreseve: Prova gjenerale e baletit “Liqeni i Mjellmave” akti i IV.

Shih në Facebook

prova5

Perfundon me sukses prova gjenerale e baletit “Liqeni i Mjellmave”

Shih në Facebook

 

Prova gjenerale e baletit “Liqeni i Mjellmave” në Pallatin e Kongreseve