Premierë në TKOBAP
Baleti “Liqeni i Mjellmave”
Ledia Sulaj soliste e pare ne TKOBAP duke u pergatitur per interpretimin e rolit Odette – Odille. Shfaqja fillon pas pak.

Shih në Facebook

Ervis Nallbani solist i pare ne TKOBAP duke u pergatitur per interpretimin e rolit te Siegfried.

Shih në Facebook

Mjellmat ne pergatitjet e fundit per shfaqjen e sotme. Pas pak….ne Pallatin e Kongreseve

Shih në Facebook

publik

Shtepia e re e Tetarit te Operas dhe Baletit, Pallati i Kongreseve, i tejmbushur nga publiku artedashes shqiptar.

Skena madheshtore e premieres absolute “Liqeni i Mjellmave” hapi siparin e nates se pare te shfaqjes, e cila qe ne aktin e pare mori duartrokitje te pareshtura nga publiku artedashes.

Shih në Facebook

akti2

Premiera e baletit ” Liqeni i Mjellmave” akti i II

Mjellmat e Tchaikovskit kane pushtuar skenen e madhe te shtepise se re te operas dhe baletit shqiptar. Akti i dyte nje sukses i plote ne skenen e Pallatit te Kongreseve.

Shih në Facebook

akti3

Premiera e baletit “Liqeni i Mjellmave”

Ne aktin e III festa sapo ka nisur ne shtepine e Siegfried.

Shih në Facebook

akti4

Akti i IV i baletit “Liqeni i Mjellmave” ne Pallatin e Kongreseve.

Cili do te jete fati i mjellmes Odette?

Shih në Facebook

Live nga Pallati i Kongreseve(Duartrokitjet)…

Shih në Facebook

 

Premiera “Liqeni i Mjellmave”, nata e parë