Baleti “Liqeni i Mjelmave”

Solistet e TKOBAP Alisa Gjoni dhe Dion Gjinika duke u pergatitur per shfaqjen e sotme ne rolet e mamase se Siegfried dhe gangsterit Rothbart.

Shfaqja fillon pas pak…

Shih në Facebook

Baletmarster Enada Hoxha, koreografe e baletit “Liqeni i Mjellmave”, duke u pergatitur per interpretimin ne mbremjen e sotme ne rolin e Odette-Odille.

Shih në Facebook

Koreografi Gerd Vaso, duke u pergatitur per interpretimin ne mbremjen e sotme ne rolin e Siegfried.

Trupa e baletit e TKOBAP duke u pergatitur per shfaqjen e sotme.

Shih në Facebook

 

Po ndodh…

Premiere ne TKOBAP

Pas pak fillon nata e dyte e baletit “Liqeni i Mjellmave”

Shih në Facebook

akti11

Hapet sipari i nates se dyte te shfaqjes “Liqeni i Mjellmave”
Publiku artdashes ka mbushur edhe sot plot e perplot sallen e Pallatit te Kongreseve.

Shih në Facebook

akti22

Nata e dyte e baletit “Liqeni i Mjellmave” akti i II

Mjellmat qe tashme kane zbritur ne skenen e madhe dhe muzika e mrekullueshme e Tchaikovsky , e bejne kete shfaqje te magjishme.

Shih në Facebook

akti33

Ne prapaskene me trupen e baletit te TKOBAP.

Pas pak minutave fillon akti i III i baletit ” Liqeni i Mjellmave”

Shih në Facebook

akti333

Akti i III i baletit “Liqeni i Mjellmave” ne Pallatin e Kongreseve.

A do mundet mjellma e zeze te bej per vete djaloshin Siegfried ?

Shih në Facebook

akti44

Nata e dyte e baletit “Liqeni i Mjellmave” akti i IV

Shih në Facebook

Live nga Pallati i Kongreseve, përfundon me sukses nata e dytë e baletit “Liqeni i Mjellmave”

Shih në Facebook

 

 

 

Premiera “Liqeni i Mjellmave”, nata e dytë