os14

OPERA SOUL – Cikël koncertesh Recitale – Solistike

Ju mirepresim në datën 14 tetor – ora 19:00
Muzeu Historik Kombëtar.

Hyrja në koncert është e lirë, mjafton të konfirmoni në inbox me një mesazh.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

osp1

OPERA SOUL – Cikël koncertesh Recitale – Solistike

Ju mirepresim në datën 14 tetor – ora 19:00
Muzeu Historik Kombëtar.

Hyrja në koncert është e lirë, mjafton të konfirmoni në inbox me një mesazh.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

OPERA SOUL – Cikël koncertesh Recitale – Solistike
Muzeu Historik Kombëtar
14 tetor – ora 19:00

Ardita Bufaj, pianiste në TKOB, do të ekzekutojë në piano, mbrëmjën e së shtunës në Muzeun Historik Kombëtar disa nga ariet më të bukura të muzikës operistike, në një program të larmishëm.

Hyrja në koncert është e lirë, mjafton të konfirmoni në inbox me një mesazh.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

osp4 osp5 osp6 osp7

“Opera Soul” cikël koncertesh Recitale -Solistike vijon…

Në Muzeun Historik Kombëtar, shtëpia e re e TKOBAP, vijon të mirëpresë solistët tanë.

Në 14 tetor – ora 19:00 solistët Sonila Baboçi, Xhieldo Hyseni, Emiljana Palushaj dhe pianistja Ardita Bufaj, do të performojnë në koncertin e dytë të “Opera Soul” disa nga ariet me të njohura operistike.

Hyrja është e lirë, por më parë duhet të konfirmoni prezencën tuaj në faqen tonë të facebook, me një mesazh në inbox.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

osp8

OPERA SOUL – Cikël koncertesh Recitale – Solistike
Në Muzeun Historik Kombëtar
14 Tetor – ora 19:00

Protagonistët e koncertit të dytë “Opera Soul” – cikël koncertesh Recitale Solistike, ju ftojnë të bëheni pjesë e një mbremjeje ndryshe, të shtunën në Muzeun Historik Kombëtar.

Edhe pak vende kanë mbetur, ndaj nxito të rezervosh vendin tënd me anë të një mesazhi në inbox.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

Opera Soul – Cikël koncertesh Recitale – Solistike
Ju mirëpresim në datën 14 tetor – ora 19:00
Muzeu Historik Kombëtar.

Sonila Baboçi, soprano në TKOBAP, do të interpretojë në koncertin e mbrëmjes së shtunës, disa nga komopozimet më të bukura të Tchaikovskit dhe Stauss.

Hyrja në koncert është e lirë, mjafton të konfirmoni në inbox me një mesazh.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

“OPERA SOUL” vazhdon, koncerti i radhës në 14 tetor në Muzeun Historik Kombëtar