ko1 ko2 ko3 ko4 ko5 ko6 ko7 ko8

OPERA SOUL Cikel koncertesh Recitale Solistike

Nderkohe qe ne sallen e Teatrit Kombetar trupa e Ansamblit Popullor zhvillonte proven gjenerale per koncertin Gala “60 vite Histori” ne Muzeun Historik Kombetar solistet Sidrit Bejleri, Ivana Hoxha, flautistja Enalda Gjoni dhe pianistja Ingrid Pulizo performuan ne koncertin e tyre recital – solistik te ciklit “Opera Soul”

Shih në Facebook

OPERA SOUL – Koncerti i datës 10 nëntor 2017