Opera “Peshkatarët e Perlave”

Ramona Tullumani në përgatitjet e fundit përpara shfaqjes. Ajo do të interpretojë sot rolin e Leilas.

Shfaqja fillon pas pak….

Shih në Facebook

Opera “Peshkatarët e Perlave”

Atanas Mladenov në përgatitjet e fundit përpara shfaqjes. Ai do të interpretojë sot rolin e Zurgës.

Shfaqja fillon pas pak….

Shih në Facebook

nat_1_2 nat1_1

Opera “Peshkatarët e Perlave”

Çel siparin në sallën e mbushur ne cdo cep të Pallatit të Kongreseve premiera e parë e sezonit artistik shtator- dhjetor 2017. Një produksion ky pjesë e të cilit janë kori, orkestra dhe trupa e baletit e TKOBAP.

Shih në Facebook

nat_1_4 nat_1_3

Opera “Peshkatarët e Perlave”

Pjesë e kastit të mbrëmjes së sotme në rolin e Zurgas e Nadirit janë dy artistë të cilët vijnë për herë të parë, për të interpretuar në një skenë shqiptare. Atanas Mladenov është solisti i cili vjen nga Bullgaria për të interpretuar rolin e Zurgas dhe Caner Akin është solisti i cili vjen nga Turqia për të interpretuar rolin e Nadirit.

Shih në Facebook

nat_1_5

Opera “Peshkatarët e Perlave”

Akti i parë i operas “Peshkatarët e Perlave” , një shfaqje plot emocion e ngjyra po interpretohet tani në sallën e Pallatit të Kongreseve.

Shih në Facebook

nat_1_6

Po ndodh tani -magji ne premieren e operas
Peshkataret e Perlave ne Pallatin e Kongreseve

Shih në Facebook

nat_1_7 nat_1_8

Opera “Peshkatarët e Perlave”

Dramë, sakrificë, dashuri e ndaluar. Janë këto elementet që të ndërthurura me njëra-tjetrën krijojnë një histori emocionuese e cila ka bërë që publiku artdashës të mbush sallën e Pallatit të Kongreseve.

Shih në Facebook

nat_1_9

Opera “Peshkatarët e Perlave”

Opera “Peshkatarët e Perlave” vjen me një kast artistësh të ndërthurur mes atyre shqiptar e të huaj. Baritoni Aurel Thellimi, i cili është pjesë e trupës artistike të TKOBAP prej vitesh me radhë, vjen në mbrëmjen e sotme nën petkun e rolit të Nourabadit.

Shih në Facebook

nat_1_10

Opera “Peshkatarët e Perlave”

Soprano Ramona Tullumani vjen në premierën e operas “Peshkatarët e Perlave” nën petkun e Leilas, personazhi simbol i dashurisë së ndaluar të Zurgas dhe Nadirit.
Interpretimi i saj sot në Pallatin e Kongreseve është i niveleve të larta artistike.

Shih në Facebook

nat1_11

Opera ” Peshkatarët e Perlave”

Si do të jetë fati i Leilas dhe Nadirit? A do të munden ata të jetojnë dashurinë e tyre ?

Shih në Facebook

nat_1_12 nat1_13

“Opera Peshkatarët e Perlave”

Akri i tretë dhe i fundit i operas “Peshkatarët e Perlave” tani në sallën e Pallatit të Kongreseve.

Shih në Facebook

Me duartrokitje qe zgjaten mbi 15 minuta mbylli siparin nata e parë e operas “Peshkatarët e Perlave”.

Ju mirpresim në dy netët e tjera të ketij produksioni gjigand në datë 24 dhe 25 shtator.

Shih në Facebook

Opera “Peshkatarët e Perlave” , nata e parë