mon1 mon2 mon3

“Opera Open Air”

Në skenën e ndërtuar në sheshin “Skënderbej” gjithçka po bëhet gati për ti dhuruar publikut një performancë të jashtëzakonshme.

“Monger” një Balet me muzikë dhe lëvizje ritmike sot në orën 21:00 në sheshin “Skënderbej”

Shih në Facebook

Jemi pak minuta perpara fillimit te shfaqjes se baletit “Monger”. Nxito nese do te shohesh jo vetem nje balet te jashtezakonshem, por per te degjuar dhe shijuar nje muzike me ritme te zjarrta dhe ritmike.

Shih në Facebook

https://youtu.be/WmNddebDrX8

Trupa e baletit te TKOB me baletin “Monger” ne sheshin “Skenderbej”

Shih në Facebook
mon4 mon5

“Opera Open Air”

Shfaqja e baletit Monger sapo ka filluar në skenën e ndërtuar në sheshin “Skënderbej”

Një Balet plot ritem që ka mbledhur në shesh publikun artdashës.

Shih në Facebook

mon6 mon8

Tani ne sheshin “Skënderbej” shfaqja e baletit “Monger”

Dramatikisht provokativ dhe argetues “Monger” shkrin baletin kontemporan te Barak Marshall me dialogun me nota te larta humori.

Shih në Facebook

Trupa e baletit te TKOB me baletin “Monger” ne sheshin “Skenderbej”

Shih në Facebook
https://youtu.be/8solJ8ww450

Trupa e baletit te TKOB me baletin “Monger” ne sheshin “Skenderbej”

Shih në Facebook
mon9 mon10

“Opera Open Air”

“Monger” nje krijim teresisht i shkelqyer me levizje ritmike, muzike te larmishme, e nota humori po interpretohet tani ne sheshin “Skenderbej” nga trupa e baletit e TKOBAP.

Shih në Facebook

mon11 mon12

Trupa e baletit e TKOBAP ne nje interpretim te shkelqyer ne sheshin “Skenderbej” me shfaqjen e baletit “Monger”

Shih në Facebook

mon111 mon222

“Monger” nje balet me element teatral, ritem, e sens humori, nen interpretimin e trupes se baletit te TKOBAP, tani ne sheshin “Skenderbej”

Shih në Facebook

Duartrokitje të shumta mbyllin shfaqjen e baletit “Monger”. Një interpretim fantastik i trupës së baletit të TKOBAP. Ju mirëpresim nesër mbrëma në shesh me Ansamblin Popullor.

Shih në Facebook

“Opera Open Air”, TKOBAP sjell baletin “Monger” në sheshin “Skënderbej”