ansambli1 ansambli2

OPERA OPEN AIR

Ansambli Popullor gjatë performancës së tij me rastin e hapjes së sheshit “Skënderbeu”

Shih në Facebook

kori1 kori2

OPERA OPEN AIR

Kori i TKOBAP në një performancë të jashtëzakonshme me Himnin Kombëtar në sheshin “Skënderbeu”

Shih në Facebook

kori4 kori5 ans1 ans2

OPERA OPEN AIR

Foto të shkëputura gjatë performancës së Ansamblit Popullor dhe korit të TKOBAP në hapjen e sheshit “Skënderbeu”

Shih në Facebook

Orkestra e TKOB dhe trupa e korit me frangmente nga opera “Skenderbeu” ne sheshin “Skenderbe”.

Shih në Facebook

 

OPERA OPEN AIR , TKOBAP pjesë e koncertit inagurues të sheshit “Skënderbej”