latraviata shkoder

TKOBAP pas 35 vjetesh udheton ne qytetet e Shqiperise, per ti ofruar publikut shqiptar anekend vendit, perlat e muzikes operistike boterore dhe shqiptare.

OPERA ON-TOUR nis me qytetin e Shkodres, i cili do te mirepres te gjithe trupen artistike te TKOBAP, ne daten 09 dhe 10 mars / ora 18:00, ne sallen e teatrit “Migjeni” operan “La Traviata”.

Shih në Facebook

OPERA ON-TOUR nis me qytetin e Shkodrës