Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Soprano Eva Golemi në përgatitjet e fundit për të interpretuar mbrëmjen e sotme rolin e Violetës në operan “La Traviata”.

Shfaqja fillon pak pak…

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

 

sken1 sken2

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Ndërkohë që në backstage artistët janë në përgatitjet e fundit përpara interpretimit, stafi teknik është kujdesur që skena të jetë gati me të gjithë elementët e saj skenografik.

Shfaqja fillon pas pak…

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

 

Opera ON TOUR
“La Traviata” ne Durres

Sot eshte nata e pare e operas “La Traviata” ne qytetin e Durresit. I gjithe qyteti eshte pushtuar nga kryevepra e Verdit, e cila te mirepret ne nje led wall gjigand ne fasaden e Bashkise Durres, e deri ne hyrjen e teatrit “Aleksander Moisiu”. Fillojme pas pak…

#operaontour
#LaTraviata
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Tenori Armaldo Kllogjeri në përgatitjet e fundit për të interpretuar mbrëmjen e sotme rolin e Alfredos në operan “La Traviata”.

Shfaqja fillon pak pak…

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

 

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Sidrit Bejleri në përgatitjet e fundit për të interpretuar mbrëmjen e sotme rolin e baronit Douphol në operan “La Traviata”.

Shfaqja fillon pak pak…

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

 

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Enada Hoxha në përgatitjet e fundit për të interpretuar mbrëmjen e sotme, në operan “La Traviata”.

Shfaqja fillon pak pak…

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Ylber Gjini në përgatitjet e fundit për të interpretuar mbrëmjen e sotme rolin e Giorgio Germont në operan “La Traviata”.

Shfaqja fillon pak pak…

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv1 trv2 trv3 trv4

Opera ON TOUR
27 dhe 29 tetor – ora 19:00
Ne teatrin “Aleksander Moisiu” ne Durres

“La Traviata” hapi siparin ne teatrin e Durresit. Per here te pare TKOB vjen ne qytetin bregdetar me nje veper masive dhe te plote.

Shih në Facebook

trv5 trv6 trv7

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Çel siparin në teatrin “Aleksandër Moisiu” në Durrës, opera “La Traviata”. Publiku artdashës i qytetit të Durrësit ka shfaqur një interes mjaft të madh për këtë shfaqje duke mbushur plot e përplot sallën e teatrit.

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv8 trv9

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

“La Traviata” një shfaqje që kombinon më së miri dramën me emocionin e thellë dhe melodinë e mrekullueshme të Verdit.

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv10

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Akti i Dytë i operas “La Traviata” tani në teatrin “Aleksandër Moisiu” në Durrës.

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv11 trv12

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata” -Akti i dytë
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Giorgio Germont i kërkon Violettës të sakrifikojë dashurinë e saj për Alfredon duke u larguar prej tij sepse marrdhënia e tyre nuk mund të ketë një të ardhme.

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook
trv13 trv14 trv15

Opera ON TOUR
27 dhe 29 tetor – ora 19:00
“La Traviata” ne teatrin “Aleksander Moisiu” ne Durres

Violeta dicka shkruan ne letren e saj, pasi Giorgio Germont i kerkon te ndahet nga i biri i tij. Cfare ka shkruar ajo ne ate leter dhe cfare do te ndodhe me pas?

Shih në Facebook

trv16 trv17 trv18

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Tabloja e dytë e aktit të dytë e operas “La Traviata” në teatrin e Durrës.
Në ballo të ftuarit tashmë kanë marrë lajmin e ndarjes së Violetës nga Alfredo.

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv19 trv20 trv21

Opera On TOUR
27 dhe 29 tetor – ora 19:00
“La Traviata” ne teatrin “Aleksander Moisiu” – ne Durres

Tabloja e dyte e aktit te dyte perball Alfredon dhe te dashurin e ri te Violetes, Baronin ne nje duel. Alfredo fiton duelin duke rrenuar ekonomikisht Baronin. Cfare do te beje Violeta?

Shih në Facebook

trv22 trv23 trv24

Opera ON TOUR
27 dhe 29 tetor – Ora 19:00
“La Troviata” ne teatrin “Aleksander Moisiu”, Durres

Alfredo i perplas Violes ne fytyre parate e fituara nga dueli me te dashurin e saj te ri, Baronin. Giorgio Germont qorton te birin per sjelljen. A do ta fale Violeta sjelljen e Alfredos dhe a do te ribashkohen serish?

Shih në Facebook

trv25

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Violetës i duhet të përballet me Alfredon. A do ti tregojë ajo Alfredos arsyen e vërtetë të largimit prej tij ?

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv26

Opera ON TOUR
27 dhe 29 tetor – ora 19:00
“La Traviata” ne teatrin “Aleksander Moisiu”, Durres

Violeta eshte mberthyer nga agonia e vdekjes. Nje ze feste degjohet nga jashte, por doktori Grenvil nuk jep shpresa jete per Violeten. Si do te perfundoje dashura Alfredo-Violeta?

Shih në Facebook

trv27 trv28

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Violeta, është në castet e fundit të jetës. I mbytur nga ndjenja e fajit Georgio Germont i tregon të birit të vërtetën për sakrificën e Violetës.

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv29 trv30

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Alfredo mbërrin duke shkaktuar tek Violeta nje eufori finale. Energjia dhe gëzimi i saj rikthehen, ndersa dhimbja duket sikur zhduket, iluzioni i fundit perpara se vdekja ta marrë përgjithmonë.

#operaontour
#latraviata
#Durres
#soldout
#operaeuropa
#nationalopera

Shih në Facebook

trv31 trv32 trv33 trv34 trv35

Opera ON TOUR
27 dhe 29 tetor – ora 19:00
“La Traviata” ne teatrin “Aleksander Moisiu”, Durres

Violeta po vdes. Prane saj eshte Alfredo, perqafimi dhe euforia e fundit perpara se vdekja ta marre ate pergjithmone.

Shih në Facebook

Opera ON TOUR

Opera “La Traviata”
Në teatrin “Aleksander Moisiu” në Durrës

Mes duartrokitjeve të publikut që kishte mbushur sallë e teatrit “Aleksander Moisiu” mbrëmjen e sotme,mbyll siparin nata e parë e operas “La Traviata” ne qytetin e Durrësit.

Shih në Facebook

Opera ON TOUR – “La Traviata” në teatrin “Aleksandër Moisiu” në Durrës , nata e parë