Opera “Carmen”
Shpresa Beka gjate pergatitjeve te fundit per te interpretuar sonte ne rolin e Mercedes.

Shfaqja fillon pas pak …

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Çel siparim nata e trete e operas “Carmen” ne Pallatin e Kongreseve. Edhe sot publiku artedashes ka mbushur plot e perplot sallen.

Shih në Facebook

Opera “Carmen”
Akti i I

Cigania Carmen ka vemendjen e te gjitheve, pervec ushtarit Don Jose, i cili tregohet indiferent ndaj saj. A do te mund ai te qendroje per shume gjate i tille ndaj tundimeve te Carmen?

Shih në Facebook

Opera “Carmen”
Akti i II

Carmen dhe shoqet e saj Fransquita dhe Mercedes po kalojnë mbrë.mjen në tavernën Lillas Pastia. Aty shfaqet toreadori Escamillo i cili perpiqet t terheq vemendjen e Carmen, e cila në mendimet e saj ka vetëm Don Josenë

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Akti i III dhe i IV i nates se trete

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Duartrokitjet e publikut ne perfundim te nates se trete te shfaqjes se operas Carmen deshmojne per suksesin e radhes se TKOB…

Shih në Facebook

Opera “Carmen”, nata e tretë