Opera “Carmen”

Cel siparin nata e fundit e operas “Carmen” ne Pallatin e Kongreseve. Si ne cdo nate salla eshte tejmbushur nga publiku.

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Akti i I i nates se fundit te operas “Carmen”, tani ne Pallatin e Kongreseve.

A do mundet Don Jose ti shpetoje tundimeve te Carmen?

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Akti i II

Ne tavernen Lillas Pastia ku Carmen po kalon mbremjen me shoqet e saj shfaqet toreadori Escamillo. Cfare do te ndodh mes tyre?

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Perfundon shfaqja e 5-te e operas Carmen, shfaqja me e shitur e 10 viteve te fundit te TKOB.

Faleminderit publikut shqiptar qe mbushi per 5 nete radhazi Pallatin e Kongreseve duke shenuar nje rekord te ri per TKOB dhe duke duartrokitur pa fund artistet, qe realizuan kete veper. Kulme te reja suksesi na presin shume shpejte…

Shih në Facebook

Opera “Carmen” , nata e pestë