Opera “Carmen”

Eva Golemi në përgatitjet e fundit për të interpretuar në rolin e Micaelës mbrëmjen e sotme.

Shfaqja fillon pas pak…

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Vikena Kamenica në përgatitjet e fundit për të interpretuar në rolin e Carmen mbrëmjen e sotme.

Shfaqja fillon pas pak…

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Anbeta Torromani në përgatitjet e fundit për të interpretuar në mbrëmjen e sotme.

Shfaqja fillon pas pak…

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Cel siparin mbremja e parë e operas “Carmen” në sallën e Pallatit e Kongreseve mbushur plot e përplot nga publiku artëdashës

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Akti i I i operas “Carmen” tani në Pallatin e Kongreseve.
A do të mundet Carmen të bëj për vete Don Josen ?

Shih në Facebook

Opera “Carmen” – Akti i II

Ndodhemi ne tavernen Lillias Pastia ku Carmen po kalon mbremjen me mikeshat e saj. Shfaqet Toreadori Escamillo me qellimin e vetem te josh Carmen. A do mundet ? Do te harroje Carmen Don Josene?

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Akti i III dhe i IV premieres se operes “Carmen” ne Pallatin e Kongreseve.

 Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Duartrokitjet e publikut konfirmojne edhe njehere suksesin e premieres qe celi sezonin artisitk per kete vit.

Ju mirepresim ne 31 janar dhe 1, 2 ,3 shkurt ne netet e tjera te operas “Carmen”.

Shih në Facebook

 

Opera “Carmen” , nata e parë