Opera “Carmen”

Renisa Lacka ne pergatitjet e fundit per te interpretuar mbremjen e sotme rolin e Micaelës.

Shfaqja fillon pas pak…

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Armaldo Kllogjeri ne pergatitjet e fundit per te interpretuar mbremjen e sotme ne rolin e Don Jose.

Shfaqja fillon pas pak…

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Ivana Hoxha ne pergatitjet e fundit per te interpretuar mbremjen e sotme rolin e Carmen.

Shfaqja fillon pas pak..

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Dorina Selimaj ne pergatitjet e fundit per te interpretuar mbremjen e sotme rolin e Frasquitas.

Shfaqja fillon pas pak…

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Akti i I i operas “Carmen” ne Pallatin e Kongreseve.

Don Jose i joshur nga cigania Carmen humbet detyren e tij si ushtar, si dhe largohet nga Mikaela, vajza te ciles i ka premtuar martese.

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Akti i II i operas “Carmen”. Ne tavernen Lillas Pastias, Carmen perballet me toreadorin Escamillo i cili perpiqet ta beje per vete, por me kot sepse zemra e saj tashme i perket Don Josese

Shih në Facebook

Opera “Carmen”
Akti i III dhe i IV i operas ” Carmen” nata e dyte.

Shih në Facebook

Opera “Carmen”

Suksesi i jashtezakonshem ne naten e dyte te operas Carmen ne Pallatit e Kongreseve.

Shih në Facebook

Opera “Carmen”, nata e dytë