“Edukimi përmes Kulturës”

Atmosferë e mrekullueshme në shkollën 9-të vjecare “Gjon Buzuku”. Trupa e Ansamblit Popullor vazhdon misionin e rëndësishëm të “Edukimit përmes artit” duke përcjell tek brezat e rinj traditën me të mirë kulturës sonë. Sëbashku me fëmijët e jashtëzakonshëm të cilët ishin mjalti i këtij aktiviteti.

“Edukimi përmes Kulturës” në Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor mundësohet nga Raiffeisen Bank. #RaiffeisenBank

 Shih në Facebook
Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, trupa e Ansamblit Popullor viziton shkollën “Gjon Buzuku”