“Edukimi përmes kulturës”

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes kulturës”, orkestra e TKOB u zhvendos sot në ambjentet e shkollës “7 Marsi” për të zhvilluar një orë mesimore ndryshe.

Nxënësit u njohen fillimisht me instrumentat bazë të një orkestre si dhe vlerat e mëdha që arti muzikor përcjell. Me pas orkestra performoi disa nga veprat më të mirënjohura të literaturës botërore.

Shih në Facebook

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes kulturës”, orkestra e TKOB viziton shkollën “7 Marsi”