jd1 jd2 jd3 jd4

Teatri Kombëtar nis një sezon të dedikuar, në kuadër të “Edukimit përmes Artit”.

Balerinët e trupës së baletit të TKOBAP interpretuan dje në shkollën “Jeronim De Rada”, pjesë nga shfaqja e baletit “Arrëthyesi”. Ne nje ore te hapur me nxënesit e kësaj ju shpjegua sinopsi i vepres si dhe rëndësia e projektit “Edukimi përmes Artit”.

Nje kalendar i dedikuar vetem “Edukimit permes artit”, perpos kalendarit artistik te shfaqjeve te TKOB, eshte ndertuar si prioritet i TKOB per vitin 2017-të.

Shih në Facebook

Në kuadër të “Edukimit përmes Artit” , Balerinët e trupës së baletit të TKOBAP vizitojnë shkollën “Jeronim De Rada”