avru1 avru2 avru3 avru4

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor nis sezonin e dedikuar, në kuadër të “Edukimit përmes Artit”.

Sot me trupën e Ansamblit Popullor nisëm një mision të rëndësishëm për trashëgiminë kulturore e shpirtërore ndërmjet brezave e cila do të zgjasë gjithë muajin Tetor. E nisëm me shkollën Avni Rustemi. Falenderim për grupin e mrekullueshëm të fëmijëve valltarë të cilët luajtën vallen e Rajcës (Librazhd) me valltarët tanë dhe për drejtoreshën e shkollës e cila u tregua shumë bashkëpunuese.

Shih në Facebook

Në kuadër të “Edukimit përmes Artit” , Ansambli Popullor vizitoi shkollën “Avni Rustemi”