sb1 sb2 sb3 sb4 sb5

Kalendari i dedikuar i “Edukimi përmes artit” është një prioritet për të gjithë trupat artistike të TKOBAP.

Orkestra e TKOBAP ka zhvilluar sot me nxënësit e shkollës “Sabaudin Gabrani” një ore të hapur mësimore.

Pasi u fol për instrumentat muzikorë, dhe rolin e secilit prej tyre në formimin e një orkestre profesioniste, artistët performuan disa nga pjesët më të njohura të kompozitorëve, Mozart, Bach, Moussorgsky, Bizet, Korsakov.

Shih në Facebook

Në Kuadër të “Edukimi përmes artit”, Orkestra e TKOBAP viziton shkollën “Sabaudin Gabrani”